Selecteer een pagina

Audiosplitter

7,99299,00 incl. btw

Samen ongestoord podcasts luisteren kan met deze super handige hoofdtelefoonverdeler tot wel 5 luisteraars tegelijk. Sluit de audiosplitter aan op je smartphone, tablet of een ander apparaat en luister/kijk samen online. Erg handig voor thuis, onderweg en in de klas.

Steun het platform Kinderpodcasts

Met de aanschaf van deze audiosplitters steun je het platform Kinderpodcasts. Daar vind je alle Nederlandstalige kinderpodcasts op één vertrouwde luisterplaats. Kinderpodcasts Nederland is er voor kinderen, ouders, leraren en het onderwijs. Daarnaast ondersteunt en adviseert het makers in het bedenken van goede, educatieve kinderpodcasts met lesmateriaal.

Meer dan 50 audiosplitters nodig? Neem contact op voor een maatwerkofferte.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Deze audiosplitter is dé oplossing om samen met anderen ongestoord naar iets te luisteren via je hoofdtelefoon zonder dat je omgeving er last van heeft. Deze audioverdeler wordt geleverd met een 3,5 mm audio kabel van 15 cm.

In tegenstelling tot het volumeverlies van de aloude 2-weg splitter heeft deze 5-weg splitter daar nauwelijks last van. Het volumeniveau daalt per gebruiker nauwelijks.

Voordelen in de klas

In de klas hebben deze audiosplitters hun dienst uitgebreid bewezen. Kinderen zijn geconcentreerder met oortjes in. Ruis en geroezemoes in de klas neemt af, omdat de speakers van devices uitstaan. Groepjes overstemmen elkaar veel minder, waardoor er beter gewerkt wordt. Naast het beluisteren van audio en bekijken van video's, zijn deze splitters ook ideaal als kinderen in twee- of drietallen opnames moeten monteren.