Skip to main content

Ears Up groeit en dat vraagt ook een nieuwe en verbeterde website waarop we onze potentiele klanten in het onderwijs, de bibliotheek en de buitenschoolse opvang beter informeren over onze producten, trainingen en workshops. Ook vind je hier een webshop waar je een bestelling kan plaatsen als je audio in de klas goed wil faciliteren.

Productpagina’s

Nieuw in onze website zijn ook de productpagina’s van de podcase, de repocase en de draadloze hoofdtelefoons. Deze vind je niet terug in de webshop, omdat in de prijsstelling scholing is opgenomen. De podcase is wel als lege koffer te bestellen als je op zoek bent naar een mobiel opbergsysteem voor je podcaststudio.

Workshops en trainingen

Wat ook verbeterd is, is een overzicht van de workshops en trainingen. De workshops richten zich op leerlingen, mediaopvoeders en professionalisering van leraren.

Het trainingsaanbod richt zich op professionalisering van leraren werkzaam in het primair onderwijs, (speciaal) voortgezet onderwijs, bibliotheken, buitenschoolse opvang en de lerarenopleiding.

Bestel en steun Kinderpodcasts.nl

In de webshop vind je ook de audiosplitter; een superhandige geluidsverdeler als je samen podcasts luistert of een filmpje als groep moet bekijken in de klas. Met de aanschaf van één of meerdere audiosplitters steun je de website van Kinderpodcasts Nederland. Van elke splitter gaat er 5 euro naar het onderhoud van het platform.

JKC Media

Dankzij het engelengeduld en de tomeloze inzet van Justin van Dongen en zijn team bij JKC Media in Eindhoven hebben we deze website kunnen realiseren. Speciale dank aan dat team.

Zie je iets opvallends wat anders moet of kom je een schrijffout tegen? Laat het ons weten!

Laat een bericht achter

Chat openen
Hoi! 👋 Waar kunnen we je mee helpen? Stuur gerust een bericht via Whatsapp.