Skip to main content

In de zeventiende aflevering maak je kennis met Janne (11) en Joshua (10), de nieuwe presentatoren van Leesbeesten & Luistervinken. Zij gaan in gesprek met kinderboekenschrijver Simon van der Geest over zijn nieuwe boek ‘Hart van Staal’. Van der Geest schreef ook ‘Spinder’ en ‘Het Werkstuk’, beide boeken bekroond met een Zilveren Griffel.

Ook hoor je kinderboekenschrijver Myron van der Velden. Zij vertelt over haar nieuwste boek ‘De nacht van de bliksemregen’, en haar boeken ‘Spoorloos op de droomplaneet’ en ‘Het Geheim van de YouTubester’.

In elke aflevering hoor je iedere keer een andere klas met hun BoekenCast Top 5. Dit keer zijn het de leerlingen van Openbare basisschool De Bibit in Tilburg.

BoekenCast Top 5 samenstellen met je klas?

Wil jij ook samen met jouw klas een BoekenCast Top 5 maken? En deze bespreken in onze podcast? Stuur ons dan een berichtje via Instagram @leesbeesten_luistervinken.

Lesbrief

Bij deze podcast hoort ook een lesbrief die je kunt gebruiken in de klas. Ga naar leesbeestenenluistervinken.nl voor meer podcasts en lesmateriaal.

Laat een bericht achter

Chat openen
Hoi! 👋 Waar kunnen we je mee helpen? Stuur gerust een bericht via Whatsapp.