Skip to main content

De Ervaringen van onze klanten

“Nooit eerder zag ik leerlingen met meer plezier pen en papier oppakken dan bij het maken van een podcast. Maakonderwijs integreert vanzelf met techniek in deze werkvorm. En zo gaat het ook met lezen en schrijven. Kinderen denken zelf na over vorm en inhoud via spreken en luisteren. Met audio in de klas zien wij een schatkamer aan mogelijkheden voor taalontwikkeling. Dat verdient een blijvende plek in onze scholen.

Met de levering van apparatuur, professionele teamtrainingen en service koppelt Tjeerd als geen ander de mogelijkheden van audio aan evidence informed onderwijs. Daarom blijven we met elkaar optrekken om de bestaande werkvormen samen nog meer uit te werken, te verdiepen en te verbeteren”.

Annemarie van Es

Specialist STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics)
De Haagse Scholen

“Een podcastinstallatie op school is echt fantastisch! Zowel de leerlingen uit het PO, het VO als de docenten zijn razend enthousiast! De leerlingen hebben onderling mooie gesprekken en de leerlingen zijn ook goed in staat om aan te geven voor welke vakken de podcast goed in te zetten is. Zo hebben ze met elkaar goede vragen voor een interview gemaakt voor Nederlands en Engels en de leerlingen hebben gesprekken met elkaar gehad over maatschappelijke problemen en uitdagingen.
De apparatuur is zeer gebruiksvriendelijk waardoor het gebruik voor iedereen laagdrempelig is.”

Astrid van der Zon

Docent, Ontwikkelaar, Expert Digitale Geletterdheid
ISW Westland Vakcollege

Chat openen
Hoi! 👋 Waar kunnen we je mee helpen? Stuur gerust een bericht via Whatsapp.